Over mij

Ik ben Leo Wijering, geboren op 25-04 1947 en woonachtig in Losser gelegen in de provincie Overijssel.

Sinds 2009 werd ik door mijn broers Fons, Wim en Rene aangestoken door het fotografie virus.  Middels deze website wil ik graag mijn foto’s delen met natuur geïnteresseerden.

De foto’s worden gemaakt met mijn Canon camera Eos7d Mark II met zoomlens 100-400mm terwijl de macro foto’s meestal worden gemaakt met mijn Canon Eos7d Mark II met een Canon macro lens 100mm.

Vanaf mijn jongste jeugd werd de natuur ons meegegeven door mijn vader die ook kinderen uit de buurt in die tijd vaak meenam naar bos en hei, waar ons de natuurbeginselen werden bijgebracht.

Persoonlijk vind ik de natuur in al zijn facetten mooi om te fotograferen. Fons, Wim en ik voeden ook de web-site  van Natuur en Vogelwerkgroep ,,De Grutto” Weerselo, waar elke maand een aantal van onze foto’s op de natuurkalender  een plaatsje krijgen.

Nu ik wat meer vrije tijd heb ben ik vaak te vinden in kijkhut De Oelemars in Losser. Regelmatig doemen hier zeer bijzondere soorten vogels op. Ondermeer zijn hier door mij al gefotografeerd;

Zwarte zee-eend, Roodhalsfuut, Grote zee-eend, Parelduiker, Roerdomp, Waterral, IJsvogel etc.  Ook andere natuurgebieden worden door ons regelmatig bezocht. Samen met mijn broers of alleen worden diverse natuurgebieden bezocht. Ondermeer Gildehauserven, Haaksbergerveen, Buurseveen, Lauwersmeer gebied, Fochteloërveen, Bargerveen en Mepper Hooilanden in Drente.

Het is heerlijk om tijdens de vroege uurtjes in een mooi natuurgebied te struinen, zoekend naar beelden en genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft.
Ik hoop dat u geniet van mijn foto`s.

De getoonde foto`s op deze website mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. De foto`s zijn slechts een kleine greep uit mijn collectie.  Heeft u interesse in een foto, dan kunt altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Leo Wijering

2 gedachtes over “Over mij

  1. Wir haben uns am 03.10. morgens in Olemars getroffen. (Karte gegeben)
    Ganz hervorragende Aufnahmen habe ich gesehen, einfach absolute Spitze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.